Няма връзка между електромагнитните полета и коронавируса
Съвети за хранене на възрастни по време на пандемията COVID-19 (информационен материал)
Съвети за хранене на възрастни по време на COVID-19 (информационен флаер)
Безопасността на храната е работа на всеки!
Завръщане на работа след поетапно отпадане на мерки за предотвратяване заразяването с COVID-19
Международни насоки за удостоверяване и класифициране (кодиране) на COVID-19 като причина за смърт
Уебинар на СЗО за психичното и физическо здраве при работа от вкъщи
Пакет за комуникация на риска от COVID-19
Covid-19 и употребата на психоактивни вещества
Рискове и помощ за употребяващите наркотици в условията на пандемия
СЗО въвежда нови кодове от за отчитане на COVID-19 в МКБ 10
ХРАНЕНЕ И БЕЗОПАСНОСТ НА ХРАНИТЕ В ПЕРИОД НА ПАНДЕМИЯ С КОРОНАВИРУС (COVID-19)
Рационално използване на лични предпазни средства (ЛПС) срещу заболяване от корона вирус (COVID-19)
Може ли COVID-19 да се предава чрез климатични системи
Оценка на риска и управление на експозицията на здравни работници в контекста на COVID-19
СЗО организира уебинар на колаборативната мрежа по здраве при работа
Информация от уебинар, организиран от СЗО и посветен на пандемията COVID-19
Подготовка за COVID-19 във вашето здравно заведение
Управление на потока на пациенти, съмнителни или потвърдени с коронавирус COVID-19
Предпазване от COVID-19 при работа
Общуване с пациенти със съмнение или потвърден COVID-19
COVID-19 Моите 5 правила за хигиена на ръцете
Как да се предпазите от COVID-19 и да намалите разпространението му?
COVID-19 Как правилно да си мием ръцете
Информационен лист за COVID-19
COVID-19 Предпазвайте себе си и околните от заболяване
Подготовка на работното място за COVID-19
COVID-19 - Комуникация на риска. Ръководство за здравни заведения